Hvem vi er

Vi er en frivillig organisasjon som heter Morbus Addison Forening.

Vår nettstedsadresse er: https://addison.no/web

Innsendte skjema

Alle opplysninger som blir sendt inn lagres i seks måneder. Kontaktskjema blir sendt videre til riktig person og slettes deretter. Medlemsskjema lagres i seks måneder, sendes til registeret og slettes.

Media

Informasjonskapsler

Vi lagrer ingen informasjonskapsler bortsett fra IP-adresse.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke din IP og kontakt med noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

IP-adressen lagres av WordPress. De bruker kanskje denne, men MAF lagrer ikke disse. Disse lagres i 6 måneder.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Vi sletter

Hvor vi sender opplysninger om deg

Ingen plass.