Ungdomskonferanse


Arrangementdetaljer


Årets ungdomskonferanse avholdes på flotte Svarstadhytta, og vi håper mange av våre unge medlemmer vil ta turen! Det ble avholdt ungdomskonferanse i 2017 og det var en stor suksess! I år har vi også invitert de nordiske landene!
Påmeldingsfristen har gått ut, men vi har fortsatt noen ledige plasser, så om du vil bli på denne helgen bør du melde deg på snart. Det er første mann til mølla prinsippet som gjelder

Ungdomskonferansen er for alle medlemmer mellom 18-35 år (minimum alder 18 år og maksimum alder ca 35, går helt fint om du er noen år eldre også)

Har du pårørende, venner og familie innenfor aldersgruppen som også er medlemmer av foreningen er disse selvfølgelig velkomne til å melde seg på.

Vi legger ved annonsen som sto i siste utgave av medlemsbladet vårt som viser mer informasjon.

Egenandel:Innbetaling av egenandel kan betales til konto: 1214.94.73538.Husk å merke betalingen med ditt fulle navn, så vi ser hvem som har betalt.
Husk også at de aller fleste fylkeslag er veldig behjelpelige med å gi støtte til egenandel og reiseutgifter, så kontakt ditt fylkeslag for mer informasjon. Det er godt mulig du får til denne turen helt gratis

Vi sees på Svarstadhytta!