Regionsamling nord i Svolvær

Region Nord ønsker medlemmene i Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark velkommen til regionkonferanse i Svolvær. Under finner du foreløpig program for helgen.

FREDAG 30. AUGUST:
Kl. 16-17:
Oppmøte og registering, med noe å bite i.
Kl. 17: Foredrag av lokale krefter.
Kl. 19: Middag på “Du Verden”, 3 retters middag.

LØRDAG 31. AUGUST:
Kl. 09
: Foredrag av Audun Myskja, inkl. pauser med litt å bite i.
Kl. 13: Lunsj. 2 retters.
Kl. 15: Omvisning med guide i Svolvær, besøk på krigsmuseum og Magic Ice.For de som ønsker er det mulig å bestille Rib-båttur til Trollfjorden, 2/3 timers tur. Til en kostnad av kr. 800 pr. person, basert på 20 stk. Ellers kan det også bestilles fisketur med egnet fiskebåt 2/3 timer. Her er og prisen avhengig av antall 3-400 kr. pr. person. Flere opplysninger om dette finnes på Svolværs hjemmesider.
Kl. 19: Middag på “Du Verden”, 3 retters med underholdning.

SØNDAG 1. SEPTEMBER:
Kl. 09.30
: Oppsummering, frem til ca. kl. 10.30.
De som blir utover dagen kan bestille lunsj for egen regning ca. kr 200.

Hotellet koster kr. 895,- pr. rom med frokost pr. natt, som den enkelte betaler selv, alle rom er doble.Foreløpig egenandel er satt til kr 850,- pr. pers, helt avhengig av antall som melder seg på.Påmeldingsfrist er satt til 1. juni, med hensyn til reservering av rom. Innbetaling av egenandeler satt til seinest 1 juli. De som og vil være med på Rib-båt og fiskebåt må og gi beskjed innen 1. juni.Innbetaling til MAF region Nord, kontonummer: 1210.45.54774.

Påmeldingen sender du til din fylkesleder.